Elena Gheorghe lanseaza noul videoclip „Lacramioara”

Elena Gheorghe ne propune o calatorie in timp, odata cu noul sau videoclip pentru piesa „Lacramioara”. Plaja de la Costinesti, o Dacie veche, jocuri Gameboy, toate sunt ingredientele celui mai nou material lansat de Elena Gheorghe.

elena gheorghe

Pentru filmarea clipului, Elena i-a avut alaturi pe prietenii din viata reala, band-ul ei si toata povestea a fost regizata de catre Florin Botea.
[adinserter block=”1″][adinserter block=”3″]

A fost un joc super-tare sa recreez impreuna cu echipa mea acea decada, o stare, emotia unor vremuri despre care stiu foarte multe povesti.
Sound-ul ‘Lacramioara’, umorul fin al piesei, dragalasenia versurilor, toate ne-au dus pe drumul unei astfel de povesti si a fost o super-experienta sa documentam si sa filmam toata nebunia”, spune Elena.

Elena – Lacramioara (Official Video) – SuperFriends Ep.1

Odata cu piesa “Lacramioara”, Elena Ghoerghe lanseaza seria de productii YouTube sub numele Superfriends, povesti video despre gasca, despre relatiile, petrecerile, iubirea dintre prietenii de-o viata.

“Lacramioara” este primul video din seria Superfriends, un serial de productii cu povesti cinema despre prietenii mei si nu numai. Eu cred enorm in firesc, in prietenie si in constructii de relatii pentru o viata si, cu noua serie, asta imi doresc sa celebrez: oamenii care conteaza pentru noi, momentele de neuitat si puterea de a zambi mereu”, adauga artista.

You may also like ...

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *