videoclipuriEdward Sanda lanseaza noua piesa "Nici o zi fara tine"

Edward Sanda lanseaza noua piesa „Nici o zi fara tine”

Pe Edward îl știm cu toții datorită hitului Doar pe a ta, cu care s-a lansat în urmă cu aproximativ un an. Piesa a intrat în topul celor mai difuzate piese pe radio și TV, fiind no. 1 luni la rând.

Edward
era doar un adolescent cu visuri mari, care l-a cunoscut pe Randi și i-a spus cât de mult își dorește să cânte, iar anul trecut a intrat în echipa Famous Production. Succesul a venit instantaneu, iar acum Edward Sanda își vede visul cu ochii și lansează o piesă compusă de mentorul său, Randi: Nicio zi fără tine.

Videoclipul piesei spune o poveste de dragoste și este filmat pe o insulă pustie din Ucraina, cu regizorul moldovean Roman Burlaca. Insula se numește Kibinskaya Kosa și face parte dintr-o rezervație naturală a Ucrainei.

Videoclip

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=j7aiMvhnyBg[/embedyt]
sursa: youtube.com

„Din clipa în care Randi mi-a arătat piesa Nicio zi fără tine, am simțit că este perfectă pentru mine. Cred că piesa asta te face să visezi și să-ți dorești să rămâi alături de persoana iubită până la adânci bătrâneți, ca în povești. De poveste este și videoclipul: am filmat în Ucraina, pe o insulă pustie. Am avut parte de peisaje incrdibile, pe care le veți vedea în clip.” a declarat Eduard

„Edward Sanda este un artist cu mare potențial și voiam de ceva vreme să îi compun o piesă. Iată că a sosit acel moment, odată cu piesa „Nicio zi fără tine”. Este o piesă caldă, de vară și cred că te face să zâmbești și să iubesti.” a declarat Randi

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.