AcasăvideoclipuriEdward Sanda lanseaza noua piesa "Nici o zi fara tine"

Edward Sanda lanseaza noua piesa „Nici o zi fara tine”

Pe Edward îl știm cu toții datorită hitului Doar pe a ta, cu care s-a lansat în urmă cu aproximativ un an. Piesa a intrat în topul celor mai difuzate piese pe radio și TV, fiind no. 1 luni la rând.

Edward
era doar un adolescent cu visuri mari, care l-a cunoscut pe Randi și i-a spus cât de mult își dorește să cânte, iar anul trecut a intrat în echipa Famous Production. Succesul a venit instantaneu, iar acum Edward Sanda își vede visul cu ochii și lansează o piesă compusă de mentorul său, Randi: Nicio zi fără tine.

Videoclipul piesei spune o poveste de dragoste și este filmat pe o insulă pustie din Ucraina, cu regizorul moldovean Roman Burlaca. Insula se numește Kibinskaya Kosa și face parte dintr-o rezervație naturală a Ucrainei.

Videoclip

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=j7aiMvhnyBg[/embedyt] sursa: youtube.com

„Din clipa în care Randi mi-a arătat piesa Nicio zi fără tine, am simțit că este perfectă pentru mine. Cred că piesa asta te face să visezi și să-ți dorești să rămâi alături de persoana iubită până la adânci bătrâneți, ca în povești. De poveste este și videoclipul: am filmat în Ucraina, pe o insulă pustie. Am avut parte de peisaje incrdibile, pe care le veți vedea în clip.” a declarat Eduard

„Edward Sanda este un artist cu mare potențial și voiam de ceva vreme să îi compun o piesă. Iată că a sosit acel moment, odată cu piesa „Nicio zi fără tine”. Este o piesă caldă, de vară și cred că te face să zâmbești și să iubesti.” a declarat Randi

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de streaming live sau alte recomandari si solicitari va stam la dispozitie la rubrica Contact.