videoclipuriDJ Sava și Elianne lanseaza piesa "Ador"

DJ Sava și Elianne lanseaza piesa „Ador”

DJ Sava colaborează pentru prima dată cu Elianne și lansează „Ador”, o piesa cu un sound foarte bun.
Muzica și versurile îi aparțin lui Ștefan Mihalache, iar videoclipul plin de dinamism, în regia lui Alex Volintiru, redă o poveste de dragoste pasională pe beat-uri dance.

„Pe Elianne am cunoscut-o când înregistra alături de Connect-R. Mi-a plăcut foarte mult energia ei și timbrul vocal. Cred că are foarte mult potențial, iar în momentul în care am auzit-o fredonând refrenul piesei «Ador», am fost convins că vocea ei completează cel mai bine mood-ul piesei”, declară DJ Sava.

DJ Sava feat. Elianne – Ador

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=9o_s2dHWo0Q&feature=youtu.be” rel=”no” wmode=”opaque”]

DJ Sava a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat.

- Advertisement -

De-a lungul timpului, artistul a lansat hituri care au generat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare.

Elianne a colaborat cu producătorul și artistul Tuan la finalul anului 2017 pentru single-ul și clipul „Ce mi-ai făcut!?”. În iunie 2018, artista a lansat alături de Connect-R „Mă bate inima”, o piesă pop cu influențe reggae, apoi au colaborat din nou pentru „Vrăjitori”, single ce a adunat peste 16 milioane de vizualizări pe YouTube și s-a menținut în topul celor mai populare clipuri de pe YouTube.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.