Dj Project – Sevraj ft Ela Rose (piesa noua)

DJ Project revin in atentia noastra cu noul single „Sevraj”, alaturi de noua lor solista – Ela Rose. Baietii au fost nevoiti sa gaseasca un inlocuitor, dupa ce Adela Popescu a ramas insarcinata si nu mai poate canta alaturi de ei.
djproject
Noul single, „Sevraj”, este compus de catre Kazibo Music (Alex Pelin, Ovidiu Baciu) si Gino Manzotti.

„Vedeti, longevitatea artistica iti aduce nu doar bucurii, ci si probleme. Uneori, solistele raman insarcinate. La noi, s-a intamplat tot timpul! Am ales-o pe Ela Rose nu pentru ca o cunosteam, ci pentru ca ea ne-a aratat ca poate sa cante cel mai bine piesele din repertoriul nostru. A trebuit sa refuzam multe alte fete cu voci bune pentru simplul motiv ca ele nu puteau canta asa cum ne dorim genul de muzica pe care noi il facem. Pentru noi, este foarte important ca, de-a lungul timpului, publicul sa nu simta o foarte mare diferenta in felul in care suna piesele noastre interpretate de o solista sau alta” a declarat Gino Manzotti

[adinserter block=”1″]

DJ Project a implinit la sfarsitul anului trecut 15 ani de activitate muzicala. Din activitatea lor muzicala a rezultat, 9 albume, 24 de single-uri si videoclipuri, pozitii fruntase in topurile muzicale, zeci de premii nationale si internationale.

Ela Rose: “Sunt bucuroasa si onorata ca DJ Project au avut incredere in mine si mi-au propus o colaborare atat de apropiata. Ma voi stradui din toata inima sa le arat ca nu s-au inselat!”

You may also like ...

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *