videoclipuriDeepside Deejays lansează noua piesa „The Way We Live"

Deepside Deejays lansează noua piesa „The Way We Live”

„The Way We Live” este prima piesă pe care băieții de la Deepside Deejays o lansează anul acesta. Videoclipul completează starea de „carpe diem” cu o poveste de dragoste plină de aventură.

Înființat în 2008, proiectul Deepside Deejays a început cu David Deejay și Inna, care au susținut fenomenul „popcorn”.
Până în 2014, Deepside Deejays a lansat 50 de remixuri, iar primul single a fost un real succes. „Beautiful Days” a cucerit publicul atât la nivel național, cât și la nivel internațional și s-a clasat pe locul 1 în Polonia, Maroc, India, Grecia, Cipru, România și Malta.

Au urmat hituri precum „Never Be Alone”, single care a fost no.1 în România, Rusia, Spania, Tunisia, Cipru, apoi „In My Heart”, „Highways”, „Maybe Tonight”, „Sing in back”, „Love On U” și „Maya”.

- Advertisement -

Piesa a fost compusă și produsă în studiourile Metropolitan Records de către Silviu Păduraru (Deepside Deejays), textul este scris de Emanuela Oancea, iar partea de chitară îi aparține lui Ionuț Bacula.

Videoclipul piesei este regizat de binecunoscutul și prietenul nostru Alex Ceaușu alături de care am colaborat foarte bine ca de fiecare dată”, povestesc băieții de la Deepside Deejays.

Deepside Deejays – The Way We Live

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=7SWcLhUl8tM&feature=youtu.be” rel=”no” wmode=”opaque”]

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.