Deepside Deejays lansează noua piesa „The Way We Live”

„The Way We Live” este prima piesă pe care băieții de la Deepside Deejays o lansează anul acesta. Videoclipul completează starea de „carpe diem” cu o poveste de dragoste plină de aventură.

Înființat în 2008, proiectul Deepside Deejays a început cu David Deejay și Inna, care au susținut fenomenul „popcorn”.
Până în 2014, Deepside Deejays a lansat 50 de remixuri, iar primul single a fost un real succes. „Beautiful Days” a cucerit publicul atât la nivel național, cât și la nivel internațional și s-a clasat pe locul 1 în Polonia, Maroc, India, Grecia, Cipru, România și Malta.

Au urmat hituri precum „Never Be Alone”, single care a fost no.1 în România, Rusia, Spania, Tunisia, Cipru, apoi „In My Heart”, „Highways”, „Maybe Tonight”, „Sing in back”, „Love On U” și „Maya”.

Piesa a fost compusă și produsă în studiourile Metropolitan Records de către Silviu Păduraru (Deepside Deejays), textul este scris de Emanuela Oancea, iar partea de chitară îi aparține lui Ionuț Bacula.

- Advertisement -

Videoclipul piesei este regizat de binecunoscutul și prietenul nostru Alex Ceaușu alături de care am colaborat foarte bine ca de fiecare dată”, povestesc băieții de la Deepside Deejays.

Deepside Deejays – The Way We Live

Noutati

Te poate interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here