videoclipuriCleopatra Stratan a lansat noul single "La usa mea"

Cleopatra Stratan a lansat noul single „La usa mea”

Cleopatra Stratan a lansat piesa „La ușa mea”, compusă de către artistă împreună cu Marius Dia, Olivia Addams și Alex Parker.

Iubirea cu fluturi în stomac a adolescenței se încheie, iar Cleopatra este de nerecunoscut. Cu un decor ce te duce cu gândul la perioada anilor ’90, videoclipul piesei „La ușa mea”, regizat de Roman Burlaca, dezvăluie o Cleopatra Stratan diferită, care își pune în evidență latura sexy și încrezătoare și care nu este dispusă să se întoarcă în trecut.

„Piesa «La ușa mea» vine de la Marius Dia și Alex Parker și mi-a plăcut din start. Pot spune că și eu am lucrat la ea pentru că versurile îmi aparțin, aceasta fiind prima piesă lansată cu versurile mele în totalitate. «La ușa mea» este o piesă ritmată cu un mesaj demn: orice fată poate să treacă peste o despărțire, să-și șteargă lacrimile și să nu ofere o a doua șansă. Despre asta e piesa. Filmările au fost extenuante, însă am primit o energie absolut minunată de la dansatori și echipă. Sper din suflet să vă placă piesa și să o simțiți așa cum o simt eu!”, mărturisește Cleopatra.

Videoclip Cleopatra Stratan – La usa mea

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=dOK-ADPi3vM&feature=youtu.be” rel=”no” wmode=”opaque”]

- Advertisement -

Cleopatra Stratan a cunoscut succesul mondial încă de la vârsta de 3 ani cu piesa „Ghiță”, ce s-a auzit în țări precum Japonia, Spania și Mexic. Din anul 2008, Cleopatra Stratan are și propria ei papușă, iar în anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.