videoclipuriClaudia Pătrășcanu are un nou single: „Bolnavă de Amor"

Claudia Pătrășcanu are un nou single: „Bolnavă de Amor”

Claudia Pătrășcanu este „Bolnavă de Amor” în cel mai nou single.

Compusă de către Șerban Cazan alături de Emilian Nechifor și Gabriel Stănoiu în camp-ul de creație organizat de Cat Music în parteneriat cu HaHaHa Production, „Bolnavă de Amor” este o piesă despre iubire și felul în care ne simțim atunci când ne lăsăm învăluiți de acest sentiment intens.

Videoclipul regizat de Kobzzon o are protagonistă chiar pe artistă care interpretează rolul unei femei romantice și seducătoare ce își întâlnește jumătatea pe ritmuri de flamenco.

- Advertisement -

Piesa „Bolnavă de Amor” este metafora perfectă pentru a exprima în trei cuvinte ce înseamnă de fapt să ajungi să iubești pe cineva cu adevărat, să împarți aceleași vise, aceleași încercări ale vieții, dar și dorul.

„Dintotdeauna, poveștile de dragoste au mers mână în mână cu o melodie specială, deosebită. Mesajul piesei «Bolnavă de Amor» este pentru cei care știu să iubească cu patos:).

În acest single mă regăsesc și eu, pentru că sunt înnebunită după iubire. Momentul filmărilor au fost pline de nerăbdare și asta pentru că mi-am dorit să lansez acest single mai repede și să ajungă la inimile voastre. Să fiți bolnavi de Amor! :)❤️❤️”,

povestește artista despre cea mai recentă piesă a sa.

Videoclip: Claudia Patrascanu – Bolnava de amor

[penci_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=fc57bt205GI&feature=youtu.be” align=”center” width=”800″ /]

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.