Cele mai asteptate filme SF in 2017

Iata cateva dintre cele mai asteptate filme SF in 2017. Printre titlurile pe care le vom astepta cu nerabdare se numara:
Alien: Covenant, Annihilation, Blade Runner 2049, The Dark Tower si Star Wars: Episodul VIII.

Premiere filme SF 2017 la Cinema

Alien: Covenant
Regia: Ridley Scott
Cu: Noomi Rapace, Michael Fassbender, Katherine Waterston, Danny McBride, Billy Crudup
Descriere:
Echipajul navei colonie Covenant descoperă ceea ce ei cred că este un paradis neexplorat, dar este de fapt o lume întunecată si periculoasă al cărei unic locuitor este sinteticul David (Michael Fassbender), supraviețuitorul expediției eșuate a navetei Prometheus.
Annihilation
Alex Garland şi Oscar Isaac s-au întors cu povestea unei femei biolog (Natalie Portman) care se angajează într-o expediţie „periculoasă, secretă, într-un loc unde nu se aplică legile naturii.

Blade Runner 2049
Cu: Harrison Ford, Ryan Gosling
Acţiunea noii pelicule se va desfăşura la câteva decenii după primul film.

Geostorm
Cu: Robert Sheehan, Katheryn Winnick, Jim Sturgess, Gerard Butler, Abbie Cornish.
În timp ce un om merge în spațiu ca să împiedice ca sateliții ce controlează clima să creeze o furtună de proporții uriașe, fratele său descoperă un complot de asasinare a președintelui.

Kong: Skull Island
Tom Hiddleston, Brie Larson, John Goodman şi Samuel L. Jackson joacă în povestea unor exploratori care, în Hawaii, dau peste o maimuţă uriaşă şi furioasă.

Life
Cu: Ryan Reynolds, Rebecca Ferguson, Jake Gyllenhaal
Ryan Reynolds şi Jake Gyllenhaal sunt doi astronauţi care cultivă, pe Marte, anumite organisme vii descoperite local. Pe măsură ce descoperă ca, aceste fiinţe i-ar putea distruge nu doar pe ei ci si pe cei de pe Pamant actiunea devine captivanta.

Star Wars: Episodul VIII
Nu putea lipsi din peisaj nici Star Wars care odata cu episodul VIII se anunta a fi unul dintre cele mai asteptate filme SF din 2017.

You may also like ...

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *