tehnologieAntivirus Bun - Cel mai bun antivirus in 2020

Antivirus Bun – Cel mai bun antivirus in 2020

Care este cel mai bun antivirus gratuit pe care-l folosim in 2020?

Incercam sa raspundem la acesta intrebare ajutati de colegii nostrii de la Expo Media Agency.
De cele mai multe ori nevoia de un antivirus bun nu necesita neaparat costuri suplimentare atunci cand ati decis sa folositi un progarm antivirus gratuit.

In situatia in care folosesti Windows 10 trebuie sa stii faptul ca, noile versiuni de Windows vin deja echipate cu un soft de protectie intitulat Windows Defender iar testele efectuate au demonstrat capacitatea de protectie a computerului.

- Advertisement -

Pentru o mai bună protecție a calculatorului este recomandat să instalați un antivirus bun și multe companii care dezvoltă software de securitate pun la dispoziție și o versiune gratuită, astfel vă puteți proteja computerul cu un antivirus gratis fără să cheltuiți nici un ban.

Ce antivirus gratuit folosim in 2020

Exemplificam in cadrul acestui articol, cele mai bune programe antivirus gratuite pentru Windows, care au obținut cele mai bune rezultate în testele efectuate de companiile AV-Test și AV-Comparatives.

Kaspersky Free

Interfața grafică este foarte ușor de înțeles, cu toate opțiunile ușor de accesat, iar publicitatea lipsește cu desăvârșire. Securitatea noastră premiată blochează automat descărcările periculoase – şi te avertizează automat în privinţa site-urilor web rău intenţionate.

  • Îți oferă o protecție anti-malware și anti-phishing excelentă, atât online cât și offline
  • Motorul antivirus este rapid la scanarea calculatorului tău
  • Kaspersky detectează automat profilul rețelei pe care îl setezi în Windows și își ajustează protecția firewall corespunzător, fără intervenția utilizatorului
  • Suita de securitate nu are aproape niciun impact negativ asupra performanțelor calculatorului tău
  • Interfața de utilizare este ușor de folosit și de înțeles, iar design-ul său este plăcut
  • Majoritatea instrumentelor suplimentare incluse în această suită de securitate sunt utile și ușor de folosit.

Download Kaspersky Free de aici.

Bitdefender Antivirus Free

Bitdefender Antivirus Free Edition este un produs foarte compact, mic și ușor de folosit. Este o soluție excelentă pentru cei care doresc un plus de protecție față de ceea ce oferă Windows Defender în Windows.

Antivirusul oferă o protecție complexă care interceptează viruși, troieni, rootkituri, ransomware prin utilizarea de semnături, prin analiza euristică și prin detecția comportamentului, precum și protecție anti-phising și anti-fraudă.

Download Bitdefender Antivirus Free Edition

Avast Free Antivirus

Avast este apreciat pentru rata bună de detecție și pentru opțiunile foarte bogate pentru un produs gratuit.

Avast Free Antivirus este gratuit doar pentru uz personal și necomercial. Pentru activare trebuie să vă creați un cont pe site, apoi prin e-mail primiți codul de activare.

Download Avast Free Antivirus de aici

 

Avira Free Security Suite 

Avira reprezinta  unul dintre produsele cu detecție foarte bună și detine un pachet suficient de bogat de opțiuni. Avira oferă scanare bazată pe semnături și analiză euristică, însă nu oferă și analiză de comportament precum alte produse.

Antivirusul oferă și scanarea împotriva aplicațiilor ransomware și un serviciu VPN gratuit limitat la 1000 MB pe lună.

Download Avira Free Security Suite

Concluzie!

Desigur optiunile de protectie gratuite sunt mult mai vaste pe internet insa am prezentat cele mai pupulare solutii de protectie folosite de milioane de utilizatori din intreaga lume.

Versiunile premium aduc un plus de protectie prin functiile avansate pe care le ofera atunci cand achizitionati un antivirus cu licenta platita.

Ce alte opțiuni mai avem pentru protectie

Atunci cand ai probleme cu protectia computerului o varianta ajutatoare o reprezinta Malwarebytes.

Malwarebytes este cea mai bună opțiune care poate fi instalată local pentru scanarea fișierelor suspecte. Programul este eficient atunci cand ati fost infectat cu programe malware.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.