tehnologieCea mai buna aplicatie GPS

Cea mai buna aplicatie GPS

Care este cea mai buna aplicatie GPS ?

Cu siguranta ne lovim de problema GPS atunci cand alegem sa facem un drum mai lung sau sa vizitam un oras sau alta tara. Identificam cele mai bune aplicatii GPS si tragem o concluzie despre care ar fi cea mai buna aplicatie GPS.

Cele mai bune aplicatii GPS

In functie de popularitate vom enumera si noi cele mai folosite aplicatii GPS alese de conducatorii auto atunci cand pornesc la drum.

- Advertisement -

Waze

Probabil WAZE nu are nevoie de nici o prezentare intrucat credem ca, pe fiecare smartphone ruleaza cateodata aceasta aplicatie. Cu o comunitate uriașă la nivel global, Waze reușește să ofere în timp real informații cu privire la gropi, ambuteiaje, trasee lente și radare.

De subliniat este faptul ca, interfața aplicatiei Waze, este ușor de folosit, iar dacă ești la volan poți controla Waze prin comenzi vocale pe care le recunoaște destul de bine chiar dacă sunt în limba română.

Waze este disponibil, atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Google MAPS

Applicatia Google Maps estefolosita in prezent de milioane de utilizatori si reuseste sa se mentina in topul aplicatiilor folosite pentru GPS.

Hartile de la Google sunt utile oricarui utilizator mai ales ca totusi gasim frecvent update si deja sunt instalate pe telefoanele cu sistemul Android.

Google Maps vine preinstalată pe toate telefoanele cu Android, dar este disponibilă și pentru iOS.

Aplicatia IGO GPS

O alta aplicatie destinata in special celor ce transporta marfa pe distante foarte mari, este IGO.

Aceasta aplicatie are un design foarte bine conturat si prezinta hartile in 3D iar aici avem detalii clare pe care le afișează privind semnele rutiere și restricțiile din zone.

SYgic GPS

Sygic folosește hărți furnizate de clasicul TomTom care include diverse repere precum clădiri, forme de relief, semne de circulație, etc.

O aplicatie interesanta care merita sa o incerci atunci cand pornesti la drum. În cazul în care vrei să o testezi, poate fi instalată gratuit, dar are multe limitări în această versiune.

Ce aplicatie GPS sa folosesti ?

aplicatia waze

Marea majoritate a utilizatorilor folosesc aplicatia WAZE iar de aici credem cu tarie ca in prezent pentru cei ce folosesc Android sau IOS, Waze reprezinta cea mai buna alegere.

In anumite momente cu siguranta si aici sunt probleme in special atunci cand avem o conexiune de internet slaba sau cand valorile de trafic sunt foarte variate. Actualizarea traficului intens poate di eronata in anumite momente dar de cele mai multe ori avem date exacte.

- Advertisement -
Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.