videoclipuriCarla’s Dreams a lansat videoclipul piesei „Victima”

Carla’s Dreams a lansat videoclipul piesei „Victima”

Carla’s Dreams a lansat videoclipul piesei „Victima”, piesa ce se poate auzi acum si pe radio Live247. Băieții au lansat videoclipul piesei „Victima”, iar feedback-ul din partea fanilor este fix cel așteptat.

Videoclipul pentru noua piesa ”Victima” a fost regizat de Roman Burlaca, scenariul Roman Burlaca, Vlad Sabajuc, director de imagine Evghenyi Dedkov, produs de echipa BR Film coordonată de Roman Burlaca, cel care semnează majoritatea videoclipurilor Carla’s Dreams.

”Victima” este una dintre piesele foarte personale la care am lucrat mult, cu atenție la detalii, la producție. Este piesa cu care încheiem 10 ani de Carla’s Dreams. Videoclipul a fost elaborat minuțios de Roman Burlaca și echipa lui de la BR Films. Pregătim și ”Tempus Fugit 4” în următoarea perioadă pentru ”ai noștri”. V-am cuprins”, au spus Carla’s Dreams.

Anul trecut, Carla’s Dreams au lansat super hitul ”N-aud” cu EMAA, care a devenit viral pe YouTube, unde are peste 30 de milioane de vizualizări și care a fost difuzat în heavy rotation pe radio, după ce un alt single ”Simplu și ușor” a dominat topurile.

- Advertisement -

Videoclip Victima – Carla’s Dreams

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=Iks6kS8q9FU” rel=”no” wmode=”opaque”]

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.