Carla’s Dreams – Треугольники (Triunghiuri)

Carla’s Dreams se pregatesc sa cucereasca piata muzicala din Rusia si lanseaza o piesa in limba rusa Треугольники (Triunghiuri), care beneficiaza si de un videoclip care sa ilustreze ideea de triunghi emotional.

carlas
[adinserter block=”1″][adinserter block=”3″] Baietii de la Carla’s Dreams pregatesc un intreg material in limba rusa, iar piesa Triunghiuri va fi inclusa pe acesta. Melodia “Треугольники” este compusa de Carla’s Dreams si produsa de acestia cu Alex Cotoi.
Pe langa albumul in rusa, Carla’s Dreams lucreaza deja la un nou album in limba romana iar foarte curand, vor lansa si noul single in limba romana.
Cele mai recente single-uri “Acele”, “Te Rog” si “Sub pielea mea”, au peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube si locul 1 pe radio si TV in Romania, concerte in toata tara si recunoastere internationala.
Piesa “Sub pielea mea #eroina” a cucerit radiourile din Rusia, Franta, dar si India, China.

Carla’s Dreams – Треугольники | Official Video


Sursa: Youtube.com
Music by Carla’s Dreams, Alexandru Cotoi
Lyrics: Carla’s Dreams
Produced by: Alex Cotoi, Carla’s Dreams

Directed by: Roman Burlaca
D.O.P.: George Secrieru
Produced by Global Records & BR Films

Ca o concluzie generala la acest material, chiar daca nu prea intelegem versurile piesa trebuie sa recunoastem suna destul de bine si poate cine stie o auzim si pe la noi pe la radio.

You may also like ...

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *