videoclipuriBenny Benassi & SOFI TUKKER - Everybody Needs A Kiss

Benny Benassi & SOFI TUKKER – Everybody Needs A Kiss

Benny Benassi colaboreaza cu SOFI TUKKER pentru noul single Everybody Needs A Kiss, piesa ce are un saund in stilul caracteristil al Dj-ului.
După ce a depășit 2 milioane de accesări pe Spotify, creatorii melodiei au decis că este momentul să lanseze și un videoclip animat, în care personaje sunt animale.

Sofi Tukker, unul dintre duo-urile pe val din industria muzicală, a cucerit lumea cu „Best Friend”, melodia folosită de Apple în reclama la iPhone X și inclusă și pe soundtrack-ul Fifa 2018, s-a arătat încântat de colaborarea cu Benny Benassi.

Amintim faptul ca, in urmă cu fix 15 ani, toată lumea cânta și dansa pe „Satisfaction”, melodia cu care Benny Benassi a dat lovitura și a devenit celebru la nivel mondial, piesa fiind intens difuzata la vremea respectiva de toate posturile de radio.

- Advertisement -

Videoclip oficial

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=jSu2kE5Wz24[/embedyt]
sursa: youtube.com

Benny Benassi este un DJ și producător de muzică electronică în genurile house, electro house și techno italian. Mai este cunoscut și ca Benny B. sau Benny Bee. În anul 2008 a obținut Premiul Grammy pentru cel mai bun remix.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.