CinemaAvatar 2 The Way of the Water

Avatar 2 The Way of the Water

Avatar 2 The Way of the Water sau in traducere Calea apei, are premiera in Romania pe 16 decembrie 2022, fiind unul dintre cele  mai asteptate filme din acest an.

Filmul Avatar 2 – Calea apei ruleaza tradus in romana incepand din 16 decembrie in toate cinematografele din tara.

Avatar 2 descriere online

Jake Sully trăiește fericit în noul lui corp alături de iubita lui. Fericirea celor de pe Pandora este însă pe cale sa fie distrusă de o nouă amenințare. North este liderul unui clan de extratereștrii necunoscuți care își spun „venusieni”.

- Advertisement -

Acestia încep încetul cu încetul să provoace mari pagube pe Pandora, iar Jake realizează că trebuie să ia masuri împotriva fiarelor spațiale. Pe locuitorii de pe Pandora îi așteaptă o bătălie epică în care Jake va trebui să riște totul, poate chiar și propria lui viață.

Avatar 2  va aduce din nou multe personaje jucate de Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang și alții. Va reveni și Sigourney Weaver într-un nou rol, iar în noua distribuție se va afla și Kate Winslet.

În România, Avatar: The Way of Water (Avatar 2: Calea Apei) poate fi vizionat încă de joi, 15 decembrie. Dar care ar fi cel mai bun mod de a vedea filmul ce se anunță deja a fi un mare succes de public.

Trailer Avatar 2 online subtitrat

Trailerul Avatar 2 este distribuit online subtitrat in romana, filmul in formatul full movie va putea fi urmarit doar la cinema in aceasta perioada.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=ronDzS4Sq4U” rel=”no” wmode=”opaque”]

  • Durata film Avatar 2  –  3 ore şi 12 minute
  • Trailer Avatar 2 online subtitrat in romana
  • Disponibil pe Netflix – NU
  • Avatar 2 The Way of the Water Disponibil la Cinema in Romania – DA
  • Filmul Avatar 2 The Way of the Water este complet tradus in romana la cinema in Romania din 16 decembrie 2022.

La 13 ani după primul film din seria „Avatar”, care a obţinut încasări de aproape 3 miliarde de dolari în toată lumea, cel de-al  doilea opus din această serie îşi invită încă o dată spectatorii pe planeta Pandora, situată la ani-lumină depărtare de Terra, într-o călătorie SF cu tonalitate ecologistă.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.