AcasăCinemaAvatar 2 The Way of the Water

Avatar 2 The Way of the Water

Avatar 2 The Way of the Water sau in traducere Calea apei, are premiera in Romania pe 16 decembrie 2022, fiind unul dintre cele  mai asteptate filme din acest an.

Filmul Avatar 2 – Calea apei ruleaza tradus in romana incepand din 16 decembrie in toate cinematografele din tara.

Avatar 2 descriere online

Jake Sully trăiește fericit în noul lui corp alături de iubita lui. Fericirea celor de pe Pandora este însă pe cale sa fie distrusă de o nouă amenințare. North este liderul unui clan de extratereștrii necunoscuți care își spun „venusieni”.

Acestia încep încetul cu încetul să provoace mari pagube pe Pandora, iar Jake realizează că trebuie să ia masuri împotriva fiarelor spațiale. Pe locuitorii de pe Pandora îi așteaptă o bătălie epică în care Jake va trebui să riște totul, poate chiar și propria lui viață.

- Advertisement -

Avatar 2  va aduce din nou multe personaje jucate de Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang și alții. Va reveni și Sigourney Weaver într-un nou rol, iar în noua distribuție se va afla și Kate Winslet.

În România, Avatar: The Way of Water (Avatar 2: Calea Apei) poate fi vizionat încă de joi, 15 decembrie. Dar care ar fi cel mai bun mod de a vedea filmul ce se anunță deja a fi un mare succes de public.

Trailer Avatar 2 online subtitrat

Trailerul Avatar 2 este distribuit online subtitrat in romana, filmul in formatul full movie va putea fi urmarit doar la cinema in aceasta perioada.

  • Durata film Avatar 2  –  3 ore şi 12 minute
  • Trailer Avatar 2 online subtitrat in romana
  • Disponibil pe Netflix – NU
  • Avatar 2 The Way of the Water Disponibil la Cinema in Romania – DA
  • Filmul Avatar 2 The Way of the Water este complet tradus in romana la cinema in Romania din 16 decembrie 2022.

La 13 ani după primul film din seria „Avatar”, care a obţinut încasări de aproape 3 miliarde de dolari în toată lumea, cel de-al  doilea opus din această serie îşi invită încă o dată spectatorii pe planeta Pandora, situată la ani-lumină depărtare de Terra, într-o călătorie SF cu tonalitate ecologistă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exploreaza pe site