On PlaYlistARRA si ANASTASIA intra in playlist cu piesa "Mon Ami"

ARRA si ANASTASIA intra in playlist cu piesa „Mon Ami”

ARRA si ANASTASIA se aude acum pe radio Live247 cu piesa Mon ami. Cu versuri in limba franceza si araba si un sound ce-ti va ramane intiparit in minte, „Mon Ami” este prima colaborare dintre cei doi artisti Cartel Diem.

Cu un mesaj puternic, despre iubirea aceea unica pe care o poti intalni doar o data in viata, piesa este realizata de catre Mario Morreti, compozitor si producator de succes care a mai colaborat cu cei doi artisti, dar si cu nume precum Mario Fresh, MIRA, DJ Project, Roxen, Ioana Ignat, Mandinga sau Nicole Cherry.

Cea mai noua muzica se aude pe radio Live247 Romania. Prinde ritmul cu noile hituri difuzate in premiera pe radio Live 247.

- Advertisement -

ARRA & ANASTASIA – Mon ami

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=EeboJu6a7Is” rel=”no” wmode=”opaque”]

 

ARRA este un artist romano-palestinian care a fost remarcat de profesionistii din industrie dar si de public datorita prestatiilor excelente de pe scena „Vocea Romaniei”, unde a ajuns pana in semifinala si „Megastar”, unde a castigat finala.

Artistul are o poveste de viata emotionanta, demna de un scenariu de film. S-a nascut in Palestina, dar pana la varsta de 8 a locuit in Romania, iar de la 8 pana la 17 ani a locuit in Palestina.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.