NetflixAnne with an e - serial disponibil pe Netflix

Anne with an e – serial disponibil pe Netflix

Anne with an E este un serial de televiziune canadian adaptat vag după lucrarea clasică de literatură pentru copii din 1908 a lui Lucy Maud Montgomery, Anne of Green Gables.

Serialul Anne with an e este disponibil pe Netflix si include cele 3 sezoane ale serialului. Anne with an E  prezinta aventurile unei fete orfane care trăiește la începutul secolului al XIX-lea. Urmărește-o pe Anne în timp ce învață să navigheze în noua ei viață de pe Insula Prințului Eduard, în această nouă interpretare a romanelor clasice ale lui LM Montgomery.

Anne with an e Netflix

Asa cum reiese si din paragraful de mai sus acest serial este disponibil pe Netflix incluzand toate cele 3 sezoane. Acest serial a devenit popular pe Netflix si se afla in topul preferintelor utilizatorilor platformei de streaming video Netflix.

- Advertisement -
In rolurile principale: Amybeth McNulty,Geraldine James,R.H. Thomson
Creatori serial: Moira Walley-Beckett
Scenarista și producătoarea Moira Walley-Beckett (Emmy pentru „Breaking Bad”) dă viață operei lui L.M. Montgomery.

Sezonul 1 Anne with an e Netflix

Sosirea unei orfane în Avonlea atinge inimile și mințile tuturor celor pe care-i întâlnește, dar mai ales ale unor frați trecuți de prima tinerețe, care o și adoptă.

Sezonul cuprinde 7 episoade a cate 44 de minute fiecare, exceptie facand primul episod unde avem o durata de aproximativ 89 de minute.

anne with an e

Sezonul 2 Anne with an e

Acest sezon a fost lansat in anul 2018 si include 10 episoade ce au o durata de aproximativ 45 de minute. Sezonul 2 este disponibil pe Netflix in formatul HD.

In sezonul 2 din serialul Anne with an e care se confrunta cu o noua situatie. Astfel pentru Anne, îndrăgita lume de la Green Gables devine un loc mult mai mare, cu personaje noi și lecții despre iubire, dor și maturizare.

sezonul 2 pe netflix anne with an e

Anne with an e – sezonul 3 pe Netflix

Sezonul 3 a fost lansat in anul 2019 si include 10 episoade care aduce o noua serie de situatii care mai decare mai interesanta. O aniversare importantă declanșează o căutare a originilor lui Anne, care se confruntă cu probleme sentimentale și începe să-și facă planuri de viitor.

Tot serialul Anne with an e poate fi urmarit pe Netflix, fiind subtitrat in limba romana. Vezi aici

anne with an e netflix

Trailer Anne with An e online

Trailerul oficial de prezentare al serialului Anne with an e pe canalul Netflix – Youtube.com

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.