Andreea Balan – Carusel (videoclip nou)

Andreea Balan lanseaza videoclipul pentru cel mai nou single al sau „Carusel”, piesa pe care a lucrat-o alaturi de echipa lui Marius Moga, DeMoga Music in studiourile care au produs o multime de hituri ce au ajuns in top 10 la radiourile romanesti.
carusel

„A fost una din cele mai frumoase experiente sa lucrez din nou cu Marius Moga si echipa lui. Desi e inconjurat de oameni foarte talentati, cand Marius intra in studio, pune o magie pe fiecare sunet si transforma o piesa buna intr-un hit in cateva minute. Nu degeaba i se spune Micul Mozart. Abia astept sa ascultati „Carusel”, mai ales ca e inspirata din viata mea, ca toate piesele pe care le-am lansat recent.” – a declarat Andreea.

[adinserter block=”1″]

Videoclip

In noul videoclip al artistei, clip postat ceva mai sus, aceasta il are invitat special pe unul dintre cei mai frumosi barbati din lume, Ben Schreen, ales in cadrul concursului America’s Next Top Model.
Imaginea din clipul „Carusel” este completata de haine ale designerilor romani dar si straini si un styling ce imbina atmosfera unei povesti de iubire din anii ’60 cu una din 2016.

You may also like ...

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *