videoclipuriAndra şi What’s lanseaza o nouă piesă împreună – „Ţine-te bine”.

Andra şi What’s lanseaza o nouă piesă împreună – „Ţine-te bine”.

Andra şi What’s lanseaza noua piesa „Ţine-te bine” fix la şapte ani de când au lansat hitul „K la meteo”.
Piesa este compusă de What’s UP, Serban Cazan, Florin Boka şi Andra, iar videoclipul este regizat de Alex Ceausu şi a fost filmat pe parcursul unei zile.

In videoclip putem sa-i urmarim pe cei doi, relaxați, cu zâmbetul pe buze şi plini de energie. Andra şi What’s întruchipează două personaje aflate într-o relație de iubire, care, oricât de greu le-ar fi, rămân împreună şi trec toate obstacolele.

What’s UP este unul dintre cei mai iubiți și populari artiști din România, iar de-a lungul timpului a lansat hituri precum „K la Meteo”, „La tine” și „Taxi”, ce au staționat săptămâni la rând în topul celor mai difuzate piese la radio.

- Advertisement -

ANDRA este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, dar și unul dintre cei mai activi muzicieni și promotori ai României în lume.

Aducandu-ne aminte de single-ul „K la Meteo” putem spune clar ca, a fost una dintre cele mai de succes piese ale anului 2012-2013, fiind desemnată cea mai difuzată melodie din 2013, iar clipul a fost declarat cel mai bun video, în cadrul unora dintre cele mai apreciate festivităţi muzicale ale momentului.

Cei doi artisti au fost difuzati constant si de postul nostru de radio aducand in unda mereu cele mai noi hituri ale momentului.

What’s Up & Andra – Tine-te Bine

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=TofHjcNwP2M” rel=”no”]

Descopera mai multa muzica noua in rubrica MUZICA iar pentru a te conecta cu cele mai tari HITURI doar un clik te mai desparte -> Play Radio

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.