Andra si David Bisbal – Without You (videoclip nou)

Andra lanseaza o piesa alaturi de David Bisbal – Without you, noua piesa pe care o prezentam si noi pe Radio Live247. Without You apare direct cu un videoclip in care avem parte de eterna poveste a indragostitilor care sunt impiedicati sa fie impreuna.
andra
La regia videoclipului, artistii au lucrat cu regizorul Alex Ceausu, clipul fiind filmat pe parcursul a trei zile. 150 de dansatori si figuranti au participat la filmari, iar drone au survolat permanent locatiile pentru a prinde cele mai neobisnuite cadre.
[adinserter block=”1″]

Apreciez la Andra in mod special vocea minunata. I-am ascultat mai multe piese si i-am vazut videoclipuri pe Youtube. M-a atras foarte mult la ea vocatia de artista. E foarte talentata si carismatica. Sunt incantat ca pot sa colaborez cu o artista atat de buna si de faptul ca mi-am facut o prietena cu aceasta ocazie”, a spus David Bisbal pentru fanii din Romania.

Videoclip: Andra feat. David Bisbal – Without You


Andra a bifat inca un succes cu piesa Iubirea schimba tot, iar dupa ce a ajuns pe primul loc in topul difuzarilor artista a lansat si versiunea in limba engleza.


You may also like ...

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *