Va prezentam in cadrul acestui articol noul single “Loco Poco”, primul extras pe single de pe albumul Anca Pop, ce va fi lansat in cursul acestui an.
Loco Poco este o piesa compusa de Anca Pop, produsa de Pink Elephant, al carei clip a fost filmat in Macau in urma cu cateva luni.

“Loco Poco este o piesa ce spune povestea fetelor care isi vand trupul pentru a trai, fie ca practica aceasta meserie pe strada, in cluburi sau in fata unui laptop facand videochat. Toate aceste fete viseaza sa intalneasca un “Pedro”, un barbat cu bani, puternic, care sa le faca sa se simta ca si impreuna cu care sa conduca lumea”, declara Anca Pop.
“Toate femeile, indiferent de functia si rolul lor in societate, viseaza sa duca o viata , in care sa fie libere si sa faca tot ce-si doresc. Femeile cred ca fericirea lor tine de un barbat, de un Fat-Frumos. In clip Pedro este departe de imaginea barbatului ideal, care trebuie sa fie chipes si sa se comporte frumos. Indemn toate femeile sa nu mai caute sa fie dependente de barbati. Indiferent de meseria lor, fie ca sunt prostituate sau directoare de banca, femeile trebuie sa lupte pentru emancipare, pentru independenta. Trebuie sa fie sigure pe ele, sa nu faca concesii. O viata este cea in care te simti cu adevarat libera. Fara compromisuri”, spune Anca Pop.

Loco Poco Lyrics / Versuri:

It was hot in Mexico
Delirio, Tremendo

My boss is loco, he pays me poco
Loco, Poco, Loco, poco
My boss is loco, he pays me poco
Loco, Poco, Loco, poco

I drive two hours to work
Fill my tank with gasoline
Buy my lunch and large coffee
There it goes I work for free

But I just let it flow
My job is all I know
Until I met Pedro
Amor cambio todo

You and I alone
Drink and sparkle on our throne
Tequila and ron
Run this country on our own

Tequila and ron
Drinking at the bar alone
Waiting for a boy
To come and take me home

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here