Alexandra Ungureanu a lansat noul single „Ganduri”

Alexandra Ungureanu - Ganduri

Alexandra Ungureanu începe anul cu o nouă piesă și te transpune printre trăirile sale în cel mai nou single cu videoclip: „Gânduri”

Single-ul este compus de Dony, Florin Cioran, Iulian Cadar, Mihai Postolache și produsă de Dony și The Kid în studiourile November Music.
Regizat de San și filmat într-o hală underground, videoclipul completează mood-ul piesei și evidențiază gândurile pe care o persoană le are atunci când se adâncește în sentimente și senzații.

„Sunt foarte entuziasmată să lansez muzică nouă la început de an. «Gânduri» este un proiect la care am lucrat alături de colaboratori noi, Dony – pe care-l admiram ca artist și a fost o surpriză plăcută să-mi propună piesa asta compusă de el și San – alături de care îmi doream să lucrez pe partea video de mulți ani.

«Gânduri» e un puzzle de stări în care te cufunzi de la primele acorduri, un mix de nostalgie, mister și senzualitate”, mărturisește artista.

După ce a lansat „Bate, Bate” (alături de Marius Moga) și „Vântule”, Alexandra Ungureanu a colaborat în 2019 pentru prima oară cu Skizzo Skillz pentru „Mămucă”, o piesă sensibilă și onestă.

Alexandra Ungureanu – Ganduri

Articolul precedentVideoclip nou: Jonas Brothers – What A Man Gotta Do
Articolul următorTelekom România mai scump din luna Martie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.