videoclipuri3 Sud Est lansează noul single "Prietenia"

3 Sud Est lansează noul single „Prietenia”

3 Sud Est lansează un nou single „Prietenia”, piesa ce marchează împlinirea a 22 de ani de la înființare.

Noul single „Prietenia”, este însoțit de un videoclip regizat de Iura Luncașu, filmat pe malul lacului Snagov alături de cunoștințe și prieteni apropiați ai trupei.

«Prietenia» este o piatră rară, așa cum spunem în noul nostru single. Suntem foarte buni prieteni, dar suntem colegi în primul rând, pentru că muzică este foarte importantă pentru toți trei. Ne bucurăm foarte mult că lansarea piesei «Prietenia» corespunde cu aniversarea a 22 de ani de când cântăm împreună. Single-ul nu este despre noi, ci despre voi, despre prietenie, și cu ocazia această, vrem să va mulțumim că ne sunteți prieteni de atât de mult timp și că sunteți alături de noi în fiecare moment”, declară Laurențiu Duță.

La începutul acestui an, 3 Sud Est a lansat „Focul”, o poveste de dragoste sensibilă spusă pe acorduri dulci de chitară, piesa difuzata de mai toate posturile de radio de la noi din tara.

- Advertisement -

Amintim faptul ca, printre cele mai cunoscute melodii se numără „Ai plecat“, primul single al trupei care le-a definit caracteristicile muzicale și le-a adus succes, „Amintirile“, cea mai îndrăgită piesă a celor trei, dar și hituri precum „Emoții”, “Cine ești?” și “Stele”, care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

3 Sud Est – Prietenia (videoclip)

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=-g_O0cKgtBk” rel=”no”]

Uitandu-ne in trecut, după un deceniu de activitate, formația s-a desființat în anul 2008, reunindu-se oficial pe 28 februarie 2014 odată cu lansarea unui nou single – ”Emoții”.

3 Sud Est a fost si este inca una dintre cele mai de succes formații românești, membrii ei fiind supranumiți „Regii muzicii dance”.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.