Publicitate Radio Live247

Postul nostru de radio este gata sa va ofere cele mai avantajoase oferte publicitare atat in format WEB ADS cat si spot publicitar audio. Lansam cel mai complex media format de publicitate online menit sa satisfaca nevoile fiecarui partener in domeniul publicitatii online. Radio Live247 ofera spatiu publicitar pe pagina noastra web in diferite formate de anunturi si imagini menite sa promoveze eficient proiectul sau afacerea dumneavostra.

Formatele puse la dispozitie de spatiul nostru web sunt urmatoarele:

# 728×90 – imagine sau format Flash
# 336×280 – imagine sau Format Flash
# 160×600 – imagine sau Format Flash
# Optional alte formate
Ne straduim sa incadram reclama dumneavoastra in cel mai eficient mod si din acest motiv putem asigura si alte tipuri de formate publicitare personalizate incadrat in spatiul nostru web destinat publicitatii online.

Publicitate in format audio Radio

Radio Live247 ofera spatiu publicitar in format AUDIO in cadrul programelor noastre. Alege sa promovezi eficient proiectul sau afacerea Ta in cel mai eficient mod prin spoturi publicitare cu impact mare la publicul postului de radio. Spoturile comerciale difuzate pe radio au o relevanta si un impact bun pentru publicitatea online a produsului sau a produselor dumneavoastra.

Spot audio
Spot comercial durata 30-45 sec (eficienta ridicata)
Difuzari graduale in fiecare zi pe Radio
Integrare dinamica in playlist (Control Cast activ)

Echipa noastra lucreaza constant pentru a facilita publicitatea online si a promova in mod eficient reclama dumneavoastra, astfel venim cu oferte de Publicitate Imbatabile pentru Clienti Nostri
Cere Oferta Publicitara Radio Live247 pe adresa noastra de email office@radiolive247.ro